24. elokuuta 2012

Onni on pieniä kissanpentuja, neulomuksia ja hyvää seuraa. Sijaiskotitouhun myötä olen tutustunut yhteen kertakaikkiaan mahtavaan tyyppiin. Piti ihan sanoa että on ikävä ollut, kun eilen töiden jälkeen pyyhkäisin kutimet repussa kylään. Pienet kissanpennut oli hänelle eläinsuojeluyhdistyksen kautta tulleet sijaiskotiin, ja voihan että kun olivat suloisia!Sain lainaksi kaksi vegaanireseptikirjaa. Viikonloppuna Heikun kokeileva keittiö on vauhdissa. Ihanaa perjantaita!

9 kommenttia:

 1. Voi luoja kuinka suloisia pentuja! Kivaa perjantaita myös sulle:)

  VastaaPoista
 2. Voi pieniä mussukoita. :D Kuulostaapa kivalta tapaamiselta! Nuo molemmat reseptikirjat on aika huippuja, löytyy myös minun hyllystä.

  VastaaPoista
 3. Maistuvia kokkailuja, näyttävät aika houkuttelevilta kirjoilta! Ja vauvat... Olen vasta ensimmäistä (!) kertaa päässyt tekemään tuttavuutta kissanpentuihin kaverini luona ja kyllä ne ovatkin ihania. Harmittaa ihan etten voi omaan huusholliin ottaa kissaa, vaikken kissaihmisenä ole itseäni pitänytkään...

  VastaaPoista
 4. Kissanpennut ovat kyllä yksi suloisimmista asioista maailmassa :)

  VastaaPoista
 5. Täydellinen kombinaatio: kissanpentuja, lankoja ja Marianneja! Erityisen ihanan houkuttelevat kuvat sinulla!

  VastaaPoista
 6. Oi pikkusia Tiuhteja siellä. :,) Sullahan näitä kivoja kuvia on!

  VastaaPoista
 7. Eikä miten suloisia kissanpentuja.... Marianne-karkit, nams. Suosittelen myös Vegeherkkuja-kirjaa ja Puputytön kirjoja :)

  VastaaPoista
 8. Voi, onpa ihana tuo musta pieni söpöläinen :)

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä tuo Viiden tähden vegaani on keittokirjaksi aika heikko, (koska meillä syödään enemmän krustipadan tyyppisiä asioita eikä monia erikoistainesosia vaativia gurmeejuttuja.) Suosittelen Härkäpapua sarvista, sieltä löytyy enemmän sellaisia perusohjeita, joihin löytyy kaapista jo valmiiksi kotimaiset ainekset ja joita voi soveltaa. Elina Innanen käyttää myös paljon soijaa eri muodoissa ja leivonnassa margariinia, itse yritän selvitä niin ei-teollisesti kuin vegaanina vaan voi esim. leivonnasta. Taitto on tuossa kirjassa kyllä todella kaunis, ja kyllä se mullakin hyllystä löytyy.

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!