Sivut

10. lokakuuta 2010

Tämä oli haave, kun innostuin langanvärjäyksestä.


Samoissa kengissä, Nallea noin 200 g

Tein siitä sukan, tein lapasen. Jälkimmäiseen olen tyytyväinen, sukkaan en. Varsi on liian löpsykkä, ei pysy jalassa tai pitele lahkeita. Tapana on tunkea lahkeet villasukkien sisään, joten varren napakkuus on kyllä tärkeä. Koiranputkikuvio oli taas mukava neuloa ja ihan nättikin. Voipi olla, että neulon toisen lapasen, puran tuon tehdyn sukan, neulon uudet sukat varpaista ylöspäin niin saan kaiken langan käytettyä. Malli on Ullasta.


Käsityömessuilla sai ihmetellä silmät tapillaan. Ihmiset on kyllä kamalan taitavia! Ostin jotakin pikkuista, mutta silti sinne upposi rahaa vaikka kuinka. Hiplailin yhtä nättiä lankaa, mutta en keksinyt mitä siitä tehdä. Osta pois, sanoi myyjä, jää harmittamaan muuten. Ajattelin, että ei jää, mutta jäipä sittenkin. Se olisi ollut justiinsa passeli lanka Baktukseen, minkä minä(kin) tahon kyllä tehä.

Virkkuukoukkusen kojusta lähti matkaa kortteja ja naurunkihemöintiä -mahtavia oivalluksia ja sutjautuksia. :)Kohta lähdetään hauvavauvan siskon luokse kyläilemään. Ihana sunnuntai.

2 kommenttia:

  1. Voi jestas mikä ihana lanka ja ihana sukka.

    VastaaPoista
  2. ihana lanka ja huippulainen kortti! ja kiitos, mää nyt pistin sarjatuotannon päälle lapasissa ja sukissa ku kohta en enää kerkiä neuloa viittä tuntia putkeen :D

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!