Sivut

28. huhtikuuta 2015

...moi!

Blogi on huudellut ja kutkutellut mieltä. Oma rakas nurinpäin. Kesäkuiset jäähyväiset taisivatkin olla vain hetkelliset, ja blogi jatkaa elämäänsä tämän kotiompelijattaren romaanina ja muistikirjana kaikesta siitä, mitä käsien kautta valmistuu -tai ei valmistu. Jää puolitiehen. Kovin henkilökohtaiset postaukset siivosin kuitenkin näkyviltä. :)


Meidän esikoinen (lempinimeltään) "Vilpuri" on nyt 1v 8kk ja 3kk ikäisen "Aukustin" isoveli. Opettelen olemaan rennompi, enkä yritä esittää että ompelen täydellisesti ;) Räpellystä, ärräpäitä ja epäonnistumisia, liian kalliita kankaita kotiäidin budjettiin nähden ja sitä rataa. Mutta toivottavasti myös onnistumisia ja aitoa iloa siitä, kun lapset saa itse tehtyjä, värikkäitä, käytännöllisiä ja ennen kaikkea rakkaudella ommeltuja vaatteita päällensä, kestovaippoja ja äitille itselleenkin jotakin.

Joten: Tervetuloa mukaan! Mitäs teille kuuluupi? :)

Kuvana Instagramista (@heikkukoo) napattu kuva. Poijjaat tarvisi kesävaatetta ja äitikin pari mekkoloista!

12 kommenttia:

 1. Kiva, kun palasit! Seurasin blogiasi kesällä ja harmitti tauolle lähtö, kun juuri olin blogisi löytänyt. Maltan tuskin odottaa seuraavia ompeluspostauksia!

  VastaaPoista
 2. Täällä hihkaistiin ääneen riemusta, kun blogisi päivittyi lukulistalleni! Muodostuit viime vuonna yhdeksi mun lempparibloggareistani ja pettymys oli hurjan suuri kun ilmoitit kesällä lopettavasi. Hurraa ja tervetuloa takaisin! (:

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin!:) Onnea myös uudesta perheenjäsenestä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Pikku-Aukusti on kyllä ihana pötkylä!

   Poista
 4. Onnea perheenlisäyksestä ja mukavaa, että olet palannut! ;)

  VastaaPoista
 5. Jes! Sun ompelukset on ihania! Ja nuo kankaat, miten niitä täälläkin kotiäiti aina ostelee, vaikkei ommelluksi aina saakaan :D

  VastaaPoista
 6. Kivaa :) Meilläkin täällä yksi tammikuussa syntynyt vauveli :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kun jatkat kirjoittelua! <3

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!