Sivut

21. tammikuuta 2016

Puikkopussi

Edellinen puikkopussi ei ole aikoihin hoitanut hommaansa -liian pieneksi käynyt, puikkomäärä on kummasti kasvanut. Päällinen on äitini tuliaisia Karnaluksista, sisäpuolen kirjainkangas Kärkkäiseltä. Nauha Eurokankaasta, tekstiilileimasin Lidlistä. Nyt kelpaa puikkojen köllötellä somassa rivissä. Pussissa on pari taskua pyöröpuikkojen kaapeleille, silmukkamerkeille, puikkopöllölle, pikkusaksille. Paperilla tuntikausia pyöritellyt taskujen leveydet ja paikat. Aivojen nyrjäyttelyä ompelujärjestystä pohtiessa.

Täydellistä kissamummoilumatskua ja ensiapupakkaus siihen hetkeen, kun neulotuttaa. :)

Okra ja sinappi, hiekka ja harmaa. Hämmentävän seesteinen värimaailma valtaa alaa.

13 kommenttia:

 1. Onpas kätevän näköinen! Itse en ole puikkopusseista perustanut, kun ei niistä mukamas löydä ja eihän sinne mahdu. Mutta tuo sun tekemähän on todellinen tila-ihme, ja sieltähän ne löytyy näppärästi, kun kaikelle on oma paikka. Ja vielä ihanan näköinenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli kyllä käytännöllinen. Hivelee jotakin perfektionistin osaa minussa, kun saa kaiken järjestykseen. ;)

   Poista
 2. Tosi kiva, kun lokerois on puikkokoot painettuna.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussi oli toista kuukautta käytössä, ennen kuin sain leimattua puikkokoot. Voi että on helppo ottaa oikeat puikot! Kunhan vain saisi pidettyä kaikki paikoillaan!

   Poista
 3. Mahtava! Jos käyttäisin sukkapuikkoja, tekisin heti tällaisen! Tai voishan sitä irtopäille ja kaapeleille taiteilla vastaavan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa alimmalla rivillä on irtopäitä ja kaapelit siellä näkyykin. Kannattaa tehdä aika kapoiset taskut, mulla on vähän liian leveät ja puikot hyppelehtii omia aikojaan välillä. Mietin, että olisinko tehnyt noille oman, pienen pussukan erikseen, mutta kätevämpi kun kaikki on samalla. Neulotko kaikki, sukkia myöten pyöröillä? Mulla se on vielä korkkaamatta magic loop -tekniikka.

   Poista
 4. On kyllä tosi hieno. Munkin pitäis tehdä. Ehkä ensi vuonna ehdin ;) Mulla on joku suuren käsityölehden lahjapussukka mutta se on ahdas, jäykkä ja liian pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin olen aikonut tehdä tämmöisen jo pari vuotta, joten ensi vuosi kuulostaa oikein hyvältä ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Aiak lähelle, mutta olen huomannut käytössä että leveimmät taskut on liian leveitä. Saa olla aika hintsusti ylimääräistä tilaa, ettei puikot seilaa pois paikoiltaan.

   Poista

Kiitos sanoistasi!