Sivut

4. helmikuuta 2016

Onnea on Onni-kangas ja perusvaatteet


Poikaset saivat samistelupaidan ja -bodyn. Onni-poika -kangas on kyllä herkullisin kangas aikoihin, värit justiinsa eikä melekein! Bodyn kaava on Ottobren 6/2012 tuttu Kisuliini (80 cm). Paidan kaava on Rascal (Ottobre 4/2013, 92 cm). On se onni, nimensä mukaisesti, että on tuollaisia peruskaavoja, jotka on todennut hyväksi. On mukavempaa värkätä päiväuniaikaan ja silloin, kun mies sitä ompeluaikaa lahjoittaa, kun ei tarvitse arpoa, onko hyvä vai tuleeko sutta ja sekundaa. Kyllä se on peruspertsa, mikä tällä hetkellä kannattaa. Ompelin valenappilistat tuomaan ilmettä ja juuri sopivat napitkin löytyi laatikon pohjalta.

Bodyihin ja paitoihin tykkään tehdä reilun mittaiset resorikaitaleet hihansuihin. Ne näyttää kivalta ja ovat käytännölliset ulkovaatteiden alla, eivätkä humpsahda käsien päälle leikeissä, vaikka olisikin vähän kasvunvaraa jätetty.

Aina ei ajatus kulje: Nurinpäin-merkki meni bodyssa nimensä mukaisesti, mutta sievähän tuo sydänkin on päälle päin. ;)

3 kommenttia:

  1. Samaa mieltä olen, pertsa on paras! :) Tosi kivat tuli, niin aina Onneista ❤️

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat veljesvaatteet! Onneksi pojillekin on olemassa tällasia kivoja kuoseja, eikä vaan jotain kauheita monstereita ja taisteluaiheita...

    VastaaPoista
  3. Onnit on niin ihanat <3 ja muuten kivat vaatteet!

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!