Sivut

2. lokakuuta 2013

Junasukkien neuloja junassa

Aioin kirjoittaa, että Vilpuri tarvitsee jo isommat sukat kun edelliset on jo aika naftit. "Edelliset" olisin linkannut junasukkiin, tumppuihin ja norjalaismyssyyn jotka on olleet kovassa käytössä. Mutta niitä en ole täällä vilauttanutkaan, joten tässä tulee:


Lankana on Maija, valmiissa sekä työn alla olevissa. Viikonloppuna mummulasta tullessa puolen tunnin hetki junassa, jolloin sukat valmistuivat taas muutaman kerroksen. Junasukkia junassa.
Vaunut oli lastattu tavaroilla ja kahden yön reissun kestovaipatkin oli kyydissä. Hyvin päästiin ihan jalkapelillä asemalta kotiin reilun neljän kilometrin matka. Joulukuussa ollan lähdössä siskon luokse Lahteen, ja tämän suorituksen perusteella saadaan ehkä matkakamppeet raahattua läpi puolen Suomen. Jospa pikku tyyppi on parinkin kuukauden päästä yhtä tyytyväinen matkustaja!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköiset, pitäisi tuollaiset sukat tehdä, kun työkaveri saa pian vauvan...olisi kiva lahja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Malliltaan tosi kivat ja pysyy hyvin jalassa. :) Mukaan voi printata vaikka junasukkien tarinan, joka löytyy tuolta: http://www.taitoep.net/toiminta-ja-palvelut/vauvan-sukan-ohje/

   Poista
 2. oioioi, nämä pikkuneuleet vaan on niin sulosia ja kivoja neulottavia! Mulla on just samanlainen setti suunnittelun asteella, ainoastaan arvon vielä teenkö norjalaismyssyn vai aladdinin dropsin ohjeella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Alladin oli uusi tuttavuus! Näyttää hyvin sekin suojaavan pientä päätä. :)

   Poista
 3. junasukat on parhaat! mistä noin ihanaa murrettua keltasta saa? oon ite ettiny just tollasta ihanaa mutta seiskaveikassa on vaan sellasta vaaliankeltasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppäs kuikkaamassa Saaristonkadun Lankamaailmasta.. ;) Lanka on Gjestalin Maijaa. Saattaa lähtä muutama kerä lankaa sulla matkaan tuolta kaupasta, jos et oo aiemmin käyny. :)

   Poista
 4. Aviatrix on muuten kans ihan hirrrmuisen kiva pipo-ohje :) ainakin ysviltä löytyy suomennettu ohje jos ei oo ravelryyn vielä päätynyt.

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!