19. helmikuuta 2010

Vuosi taas

22 vuotta. Jos olisin äitini, sylissä olisi pikku-Heidi ja pikku-Henna olisi masussa kasvamassa. Mutta minä haahuilen, opiskelen, reissailen jonkun verran  ja oon kyllä ihan tyytyväinen näin. Kai. Onneksi en ollu vielä liian vanha saamaan syntsärilahjoja :)

Jämälangoista! -kirja poikkukaverilta. Uppee kirja. Iiihania kuvia, iiihanan paperiset ja käellä hiplattavat sivut, iiihania ohjeita! Käsien kipuloinnista huolimatta alotin siskolle tekemään tuommosia kynsikkäitä. Ku lähes aina on ite päästä neulonu kaikkea, ni kiva kerranki seurata ohjetta.
 
Jaakko oli piirtäny vielä kuvanki minusta. Olin kirjottanu tuon kuvan alle, että jospa vois aina näyttää tuolta. Voin kuulema nyt kattoa tuota kuvaa ja miettiä, miten nätti oon. :)

Maailman kauneimmat kynsikkäät Nuttuselta! <3 Toinen ei mahtunu kuvaan, ku en vielä ossaa suulla käyttää kameraa.

 
Luokkakaverilta sain ihan yllärinä tuommosen vanhan, ajan syömän pohjattoman puulaatikon. Se on oikein hyvä kukkapöytä.

Toisiksi nuorin sisko muisti vielä runolla.
Meijän heeti on jo kakskaks vee, vaikkei sillä numerolla itessää mitään tee. Nauti vielä ko voit, ennenkö putkilotukkas syö koit. Vihjaa en että vanhus jo oisit tai bingokerhoissa loisit, mutta muista ny veelä juhlia ko riittää sitä puhtia! Onneks olkoon höhelölle >:) <3

17. helmikuuta 2010

Lankoja

värjäilin eräs perjantai. Värit on ihmeellisiä. Ja kauniita. Niin paljon tykkäsin, että jo viikon oon ootellu uutta värilähetystä Muksuaitasta. Käsiä särkee, liiasta neulomisesta kai. Koulussa on ollu luentoja reumasta, ja yksi pelko pelkojen listalla on nyt se, että käsiin tulee joku sairaus ja käsistä tulisi käyttökelvottomat.

 
 




Kurt Cobain on värjänny tukkaansa punaseksi tuolla Kool-Aidilla. Vau.

4. helmikuuta 2010

Pipsa!

Ihku pipon ohje. Ihku lanka. Ihku väri. Ja ihku tytskä, rouva (!), kenen päätä se meni lämmittämään.