Sivut

22. lokakuuta 2010

Ihan hyvä aamu

Elämä tuntuu ihanalta, ihan tosi! On pieniä hyviä hippusia ja uutisia, jotka painavat ja tuntuvat pahalta, mutta pääasiassa kaikki on ihanasti. Näissä nahoissa on juuri hyvä olla, juuri nyt ja näin. Päivällä saan ihanan vieraan, ja huomenna lähdetään kotopuoleen.

Eilinen metsä-, tai mehtälenkki niinku minä sanosin, rauhoitti. Melkein eksyttiin, mutta löydettiin autolle ennen kuin hämäryydestä tuli pilkkopimeää. Pari tuntia hujahti puiden lomassa ja pururadalla. Mutta raukeana köllöteltiinkin ilta, vei kaikista likoista mehut. Meillä on tällainen jakauma: likkoja ollaan minä ja sessut, jätkät on sitten Peikkopoika ja kissa.

Taas tein muutaman löydön Pelastusarmeijan kirppikseltä! Ruskeasta tulee ainakin hame.
Pipo meni naiselle, joka laulaa paremmin kuin kukaan ikinä! Aivan jumalainen kultakurkku! Olisin ehkä mieluummin neulonut kaulahuivin varjelemaan kurkkua, mutta pipon tahtoi. :)

7 kommenttia:

 1. Tulipa jotenkin hirveän hyvä ja iloinen mieli tästä kirjotuksesta! Tosi nättejä kankaita oot taas löytänyt, ja pipo on aivan hurjan nätti!

  Ihanaa lomaa, nauttikaa siskoajasta :)

  VastaaPoista
 2. voi kiitos. :) mää oon kyllä ihan ihmeissäni, kun nytten on kankailla siunattu.. mutta en ala kyllä pelätä, että seukkiin kahteen vuotee ei löydy mitään.. :D

  VastaaPoista
 3. kankaat oli sun näkösiä ja voi jestas tota pipoa, aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Tulipas kiva mieli tuosta! Tuollaista positiivisuutta ja energiaa toivon onnistuvani pitämään yllä ensi viikolla, kun jälleen pitää palata töihin syysloman jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Pirteät ja nätit kankaat ja IIIIHANAN lämpöinen pipo <3

  VastaaPoista
 6. On se hyvä että kivat kankaat pääsevät taas esille.

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!