Sivut

31. maaliskuuta 2013

"Lankalauantai...

...on ihan hyvä tekosyy käydä ostamassa ainakin kassillinen lankaa uudesta Lankamaailmasta, kun nyt ollaan Oulussa käymässä. Eikö vaan kulta?"

Mies ei aina ymmärrä (tai ole ymmärtävinään), miksi lankaa pitää ostaa jos sitä jo on muutama laatikollinen sängyn alla. Tai että miksi pitäisi maksaa kalliita kilohintoja, kun on halvempaakin saatavilla. Mutta en minäkään kaipaa selityksiä sille, mihin ihminen tarvii ainakin neljäkymmentä itsetehtyä uistinta ja noin viisi virveliä, kun nekin näyttää ihan samalta ja vain yhtä voi käyttää kerrallaan.No, kassillinen sitä lankaa mukaan kuitenkin lähti (ja kassin pohjalle KnitPron pyöröpuikkopakkaus). Ainakin Ulrikaa ja Maijaa, kaupanpäällisiksi Julieta. Tiedossa on huivia, töppösiä ja tumppuja, myssyä ja peittoa. Käsityöhiljaisuus saa luvan päättyä.

3 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa hyvältä! Raportoithan aikaansaannoksista!

  VastaaPoista
 2. Sama homma täällä! Kummankin harrastuksen yksi anti taitaa olla juuri se, että saa vaan hypistellä kaikkea ja ihastella suurta lanka- että uistinkokoelmaansa :)
  Kiva kuulla susta jälleen, ja ihanalta näyttää puikkopakkaus!

  Terv. lukijasi Ronja

  VastaaPoista
 3. Hitsi kun keksin tuon lankalauantain vähän liian myöhään...! No, minullakin putkahtelee lankapussukoita välillä ihan yllättäen. Kerran ostin melkein samanväristä alpakkalankaa kuin jo kotona oli pussillinen.

  Jään odottelemaan tuotoksiasi!

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!