Sivut

22. huhtikuuta 2013

Ompeluksia

Viikonloppuna ompelin kestovaippoja ja neuvolakortin kannet. Aika perinteisiä tulevan bloggaajaäitin ompeluita ;), mutta tuntuu uskomattomalta että lopultakin minä voin ommella niitä meille, ihan omaan käyttöön!

Vaippojen kaava on sekoitus Mummut S-kokoa (kaava täällä) ja Nalle-vaipan S-kokoa noiden lerpakkeiden puolesta. Viiteen vaippaan meni vain 0,5 metriä valkoista ja 0,5 m keltaista bambujoustofroteeta.

Sisällä on imu kaksinkertaisesta bambuhamppucollegesta ja yksin- tai kaksinkertainen kerros sisäkankaana olevaa joustofroteeta. Olen kyllä noihin tyytyväinen, vaikka ei hajuakaan pelittääkö ne meillä tulevan vauvan kanssa. Toivottavasti!


Neuvolakortin kansiin (loistavat) ohjeet Villapata kiehuu -blogista.

Ps. Jatkossa blogi varmaan kallistuu aika paljon vauvoihin, kestovaippoihin ja vauva-aiheisiin käsitöihin. :)

12 kommenttia:

 1. Jotenkin siinä vaan niin aina käy, että bloggaus kallistuu noihin vauva-aiheisiin.. =) Enpä ole tainnut kovinkaan montaa ei-vauva-aiheista blogitekstiä sitten raskausuutisen ilmoittamisen jälkeen tehdä. Ja varsinkin syntymän jälkeen tekstit ovat keskittyneet - noh mihinkäs muuhuin kuin vauvaan. Hih. =)

  Mutta hienoja juttuja olet tehnyt, nuo neuvolakortin kannet on kyllä varsin näppärät, ite olen tykännyt kovasti!

  VastaaPoista
 2. Miulta on näköjään mennyt uutinen ohi, paljon onnea odotukseen! Edellisestä postauksesta päätellen taitaa olla pesänrakennusvietti vahvana päällä ;D

  VastaaPoista
 3. Taitavaa meininkiä:)! Vaikka olen vauvaton, on näitä aina kiva lueskella:)

  VastaaPoista
 4. Taitavaa meininkiä:)! Vaikka olen vauvaton, on näitä aina kiva lueskella:)

  VastaaPoista
 5. Vauva-aiheitahan on ihana lukea. Onnea hurjasti pienen odotukselle ja masun kasvatukseen!

  VastaaPoista
 6. Hienoja vaippoja! Sisävaippojen ja villisten kanssa meillä ainakin pärjättiin hyvin, paremmin kuin harsojen kanssa, joista maitokakat valui aina minne sattuu. Minunkin pitäisi ommella muutama taskuvaippa, mutta jostain syystä en uskalla aloittaa, jos meneekin pieleen...

  VastaaPoista
 7. Pätevännäköisiä vaippoja! <3

  VastaaPoista
 8. Hei muru <3 ja onnittelut ihanasta uutisesta. Oot rakas.

  Q

  VastaaPoista
 9. Oi että, ihania vaippoja! Mää oon ihan rakastunut Nalle Nöttösiin <3 Joustofroteeta löytyy omastakin kaapista, mutta saumuria ei... :s Luuletko, että noiden ompelu onnistuisi ilmankin? Ompelis vaan nuo reunat siksakilla...

  VastaaPoista
 10. Oi että. Oletpa sinä kätevä! Minä meinasin ostaa vaippoja ja yritän rauhassa katsella, että mikä malli meidän ihmiselle voisi sopia.

  Vilttejä tekee mieli tehdä ja meinasin virkkailla jotain lelujakin. Ne voisi olla sitten alkukesän tekemistä, jos tästä joutuu sairauslomalle ennen äitiyslomaa.

  VastaaPoista
 11. Hei
  Ajattelin vain ilmoitella että jotakin mutkan kautta vaipat ovat nykyään meidän 3kk pojan käytössä ja tykkään hurjasti! Törmäsin blogiisi sattumalta ��

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!