Sivut

27. syyskuuta 2013

Onion-tunika imetysversiona

No hullaannuin minäkin Onionista. On se ihana. S-koko oli suoraan minulle sopiva, vaikka kokotaulukko vinkkasi ämmää. Harsin ensin normaaliversion kokoon, totesin sopivaksi, ratkoin etukappaleen sauman ja aloin värkätä imetysversiota. Kangas on Eurokankaasta, ruskeat resorit Royalkestoilta.


Tästähän tuli aika mainio. Tein lyhythihaisen, koska täyspitkillä hihoilla olo olisi liian.. pilkullinen. Käytössä todettu hyväksi, mutta pientä fiksausta vaatii. Imetysluukun resori ommellaan ensi kerralla eri tavalla, koska jäi kupruilemaan saumuroinnin jäljiltä. Yläosan imetyskappale voisi olla sentin tai pari matalampi hihan saumojen kohdalta.


Nimiäisiä varten ompelen toisen samanlaisen Noshin keltaisista pupusista, ja voisin tehdä pienen tutoriaalin samalla. Netistä en ohjeita löytänyt, joten toivottavasti ohjeista olisi iloa muillekin. :)

3 kommenttia:

 1. Herkullisen kaunis tunikakangas! Tuota kaavaa on paljon kehuttu, itseltäni se on vielä kokeilematta. Mulla on tapana tehdä peruspaitakaavasta imetysmalli niin että helmakappale jatkuu kainalon alle asti, ilman erillistä imetyskappaletta. En tiedä onnistuisiko se tuossa mallissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaate on kyllä sama, imetyskappale on vain pidennetty helmaosa yläosastaan. Oliko järkevästi sanottu? No ei, mutta tosiaan, tuon yhden saumanhan voi mainiosti jättää pois. Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Joo tee sellainen tutoriaali :) laita valmiina sitten vaikka tonne ompeluelämään,moni varmaan kaipailee sellaista. Hieno oli tuokin tunika t. Pia

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!