Sivut

4. huhtikuuta 2011


Teekupposella käyntiin tämä hulinaviikko. Olen melko tarkka ja organisoin etukäteen paljon. Tykkään suunnitella ja tietää mitä tapahtuu, välillä liikaakin. Jos jotakin asiaa ei ole kalenterissa, niin sitä ei ole olemassa. On vähintään luonnollista, että kalenterien ja vihkojen kannet ei kauaa näytä kaupasta ostetuilta. :) Kaaostani hallitseva kalenteri sai tuommoiset nätimmät taskukannet. Kyllä sitä nyt jaksaa katella


Tomskuun oli tullut nuppuja! Apua! Eihän se vielä saa alkaa kukkia kun on lumet maassa? Nyppäsin ne pois, joten kertokaa viisaammat: onko kaikki nyt menetetty vai teinkö ihan oikein?


7 kommenttia:

 1. Ihanat kannet.:) Niin ja jos noi tomaatit alkaa kukkimaan niin voihan niitä itsekin pölyttää jollain siveltimellä. Mulla ei ole kauheesti kokemusta tosta, mutta ainakin tällanen käsitys mulla on.:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat kannet. Miekin tahon! :)

  VastaaPoista
 3. Just semmoset kannet mitä voisin itsellenikin tehdä :) Valitettavasti en osaa tomaattien kanssa neuvoa, mutta googlaapa :)
  -Sny-

  VastaaPoista
 4. Onpa pirteät kannet kalenterillasi! Tuommoiset taskut olisivat kyllä tarpeen täälläkin. Samanlaista organisointi- ja suunnittelutautia on nimittäin liikkeellä. Kalenterin tuijotteluun kuluu vaikka kuinka kauan aikaa...

  VastaaPoista
 5. Faline, kiitos! niin niitä varmaan muuten voikin. mutta ei taida olla vielä se aika.

  hillanen, siitä vaan tekemään! :) voisimpa vaikka kokeilla tehdä tuohon ohjeet joskus, kun olen seuraavia kansia tekemässä. melko helppo tuo oli tehdä. silitin muuten tukikangasta tuon ulospäin näkyvän kankaan taakse! muuten siinä ei mitään ihmeellisempiä jippoja ole.

  SNY, siitä vaan tekemään! pitää googlailla, en aamulla ehtinyt. :)

  Anna-Kaisa, ai kohtalotoveri! minä käytän ainaski kaikkia kivoja värejä, niin näyttää kalenteri vähäsen mukavammalta.. :)

  VastaaPoista
 6. aivan ihanat nuo kannet! :)

  VastaaPoista
 7. Komppaan muita, kauniit kannet! Pitäisi itsekin päällystää vihkoja yms!

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!