Sivut

10. helmikuuta 2011

ihania ihmisiä

Kiitos, rakas Salainen ja ihana neuleystäväni, kuka ja missä oletkin! Teit tästä päivästä ihanan. Hihkuin riemusta ja pompin tasajalkaa jo pakettikortista, mutta voi sitä kiljumista kun avasin paketin. Kiitos! Postin tätikin ihasteli, että ompas nätti paketti. :) Kelpaa iloitakin, vai mitäs sanotte paketin sisällöstä:

Hipistelin tätä lankaa. Mietin, että miltäs tämä tuntuu.. no rehelliseltä! Ja värit on ihan nappiin. Onkohan vielä ihan itse kehrättyä? Mitäs minä tästä meinaisin tehdä?

Ehkäpä jonkun huivin? Hurmaavat huivit -kirjassa oli veikeitä asusteita, ehkä niistä joku pääsee puikoille.


Paketissa tuli liina, joka oli kalenteri syntymävuodeltani. Maanantaina olin maailmaan puskenut. Tämä liina lämmitti jotenkin erityisesti. Salainen neuleystävä, vaikutat äitihahmolta. :)

Ja vielä ekosuklaata ja toffeeta, tattikset!

Kylläpä kelpaa. Myönnän, etten osannut kuvitella miten paljon iloa SNY voi aiheuttaakaan. Kiitos vielä alkuviikolla tulleesta postikortistakin. Olet oikea aarre. :)

 ****

Oon ihan naatti. Päivät vierähtää työharjoittelussa, koirakouluissa, kaupoissa, siivotessa. Kellon ympäri touhuten, pitäisi osata pysähtyä. Tänään lämmitti mieltä myös eräältä ihmiseltä yllättäen tullut puhelu. "Hei kun sä mietit sitä seuraavaa työharjoittelupaikkaa, niin ajattelin soittaa että kyllä sä pärjäisit siellä vankien kanssa. Kun ite epäilit." Miten tuli puhelukin niin oikeaan aikaan. Ihanaa olla minä.

12 kommenttia:

 1. Voi apua, miten ihana tuo liina! <3

  Ja mitä opiskelet, jos voit päästä vankien kanssa työharjoitteluun? :o
  Mä itte haluaisin vankilaan askartelunohjaajaksi. :P

  VastaaPoista
 2. opiskelen toimintaterapiaa. saadaan viimeinen harjoittelu valita sellaiseenkin paikkaan, jossa ei toimintaterapeuttia vielä työskentele. tuo kyseinen homma, mitä oon miettiny, ois semmosta vankien ryhmän ohjaamista, jossa tehdään kaikkia arkipäivän juttuja niinku laitetaan ruokaa, harjoitellaan vuorovaikutustaitoja, itsetuntemusta, ja sitten ne tekee siellä paljon käsitöitä. tämä koulutus ei ole käsityöohjaajaksi, mutta periaatteessa toimintaterapeutille tuossa olisi oikein hyvä työpaikka noiden muiden asioiden osalta. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana oivallus tuo liina! Kuulostaa tosi mielenkiintoselta harjottelupaikalta, varmaan rankkaa mutta antoisaa samalla. Jaksamista kiireiden keskelle!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tykkäsit! Pikkusiskoni on vuoden sinua vanhempi, ja sinussa on jotain hyvin samanoloista joten ei ole vaikea sinua ilahduttaa. Lanka on ostettu jonkin aikaa sitten jostain markkinoilta, en muista missä se on tehty. Ihan rehellistä täyttä villaa se on. Sopii varmasti johonkin simppeliin huiviin, tai pipoon ja lapasiin. Olen itse kirppari- ja huutokauppaharrastaja, ja tykkään noista kalenteripyyhkeistä (se on kai sen oikea nimi), en ole löytänyt vielä itselleni nättiä, mutta sulle löysin :)
  Onpas ilahduttavaa huomata että ikäisesi nuori neito osaa ajatella noin kauniisti itsestään. Pidä tuo asenne!!!
  -SNY-

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa mielenkiintoselta tuo ryhmä. :) Mäkin ajattelin jossain vaiheessa, että olisin lähtenyt opiskelemaan toimintaterapeutiksi, mutta koulutusta järjestettiin aivan väärillä paikkakunnilla... :/

  VastaaPoista
 6. SNY:si on todella nähnyt vaivaa paketin suhteen ja saanut siitä ihanan henkilökohtaisen tuon pyyhkeen kanssa. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana pakettikokonaisuus. Langan väritys on aivan ihqu! Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 8. Onpa kyllä tosiaankin aivan hurjan ihana paketti! Lankakin on väriltään ihan heikkumaista :)

  VastaaPoista
 9. Tässä näemme konkreettisesti SNY:n parhaat puolet! Kaunis, lämmöllä ja vaivalla koottu paketti sekä kiitollinen vastaanottaja. Tuo kirja on kiva! Oikein hyvää opiskelua ja kevättä sinulle! t. joku toinen rinkiläinen

  VastaaPoista
 10. kyllä olen ihan hirmu onnellinen salaisesta ystävästäni. ja muutenkin pakettien suunnittelu toiselle on kyllä hurjan kivaa -mistähän se toinen pitää? mitähän se tykkää tästä? ilostuttaa itseäkin lukea oman sny:n blogista sitä iloa, kun paketti on saapunut perille.. :)

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!