Sivut

16. tammikuuta 2011

Pikkuiselle neitille jutskia

Tilkkupeitto ystävän pikku prinsessalle! Peitto kotiutui jo viime vuoden puolella, mutta enpäs näköjään ole sitä täällä vilauttanut. Taisipa olla 120 senttiä korkea ja leveä.


Eläinkangas löytyi kirpparilta, samoin nurjan puolen kangas on kirpparilta löytyneestä pussilakanasta. Pikkuisen pehmoisuutta tuomassa on keskimmäisenä kerroksena vanhaa päiväpeittoa palanen. Tuota eläinkangasta löytyi myöhemmin vielä isompi pala, ja se lähti kirpparilta matkaan sekin -on niin veikeää ja pirteää.


Nämä töppöset, tumput ja myssy meni myöskin samalle pikku ihmeelle. Pipo oli ihan valtava! (Eikun vastasyntynyt vauveli oli niin pieni! Miten voi olla! <3) Muut onneksi oli soppelit. Pipon ohje täältä, lisäsin vielä pikkuiset korvat. Töppöset tein junasukkien ohjetta mukaillen ja tumput omasta päästä samanlaisella varrella kuin töppöset. Pittusen ihmisen vaatteita on kyllä ihana neuloa! :)

8 kommenttia:

 1. Oivoi kuinka ihania! Lyytikin tarvitsee lisää tuollaisia tuttavatätejä jotka ompelee ja neuloo meille juttuja :D

  Kaverin anoppi on kuulemma neulonut Lyytille paidan. Anoppi asuu Kaliforniassa, eikä ole koskaan käynnyt Suomessa, emmekä muutenkaan ole ikinä olleet missään tekemisissä. Olin aivan otettu, kuinka kultaisia ihmiset voivatkaan olla!

  VastaaPoista
 2. Tuo lakin malli on vauvalle ihan huippu. Suojaa otsaa ja korvia. :)

  VastaaPoista
 3. Askarteluapina: kiitokset :)

  Anna: no tämä ompelijatäti kaivais lisää pikkusia ihmisiä, mille vois värkätä kaikkea! :) tai vaikka oman palleron, että sille vois väkrätä. ompa ihana, kun tuollaisia ihmisiä on vielä olemassa kuin kaverin anoppisi on!

  Ritva: eikö ookki! :) tuo kyseinen pipo suojasi vaan pikku neitiä leukaa myöten! :D

  VastaaPoista
 4. nuo kaikki on enemmän ku ihania ja villasukat ja tumput on lähes joka päivä käytössä! <3 kiitos!! <3

  VastaaPoista
 5. Tosiaan ihanaa tuo eläinkangas, ihan rakastuin siihen:) Kiva peitto siitä tulikin. Ja edellisen postauksen pussukat on supersuloisia, pitäis noita yrittää itsekin tehdä...

  VastaaPoista
 6. Onpa somia kankaita ja värejä!

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!