Sivut

15. tammikuuta 2011

Läksiäispussukat

Pussukat on kahdelle neitokaiselle, jotka lähtee Sloveniaan vaihtoon. Takaisin tulevat vasta huhtikuussa. Tuntuu mukavalta ajatella, että minunkin piti mennä. Ihan Thaimaaseen asti. Mukavaa on se, että olen tehnyt pesän tänne enkä tahdo lähtä -seikkaillaan Peikkopojan kanssa sitten keskenämme, omalla ajalla, ilman opiskelua ja tehtäviä.Oikein mainio ohje pussukoiden tekoon löytyy Pientä kivaa -blogista. Koko on puolta isompi, nuo menee vaikka meikkipussina. Kankaat on molemmat kirpparilta. Tuo punainen on se uusin löytö. Pienistä asioista tulee hymy -kun vaikka katson kangaslaatikkoon ja minulla on vaikeus valita, sillä niin paljon onnistuneita ja värikkäitä kangaslöytöjä on kertynyt.

Illalla lähdetään Peikkopojan kanssa katsomaat maailman ensi-ilaan Zeitgeist - Moving Forward. Katsotaan miten paljon kurttuja kertyy otsalle kaikesta siitä ajattelemisesta ja pohtimisesta. Leffan jälkeen läksiäisiin limpparipullon kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ihania pussukoita ja kankaita. <3
    Mistä noita kehyksiä saa ja onko ne kalliita?

    VastaaPoista
  2. kiitos! :) ostin kehykset sinooperista, taisivat olla yli neljän euron eli kalliita minun mielestä! en oo vielä muualta katella, muuta löytysköhän ihan ilmat poissista, täällä oulussa kärkkäiseltä, tokmannilta.. en tiiä, pittää katella! :) kerro jos löydät halvemmalla jostaki!

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!