Sivut

14. tammikuuta 2011


Huikentelevaisesti olen tuhlannut kirppareille. Ihan ähky, miten on tämä vuosi on alkanut ostamalla. Keittiönpöytä, ulkoilupuku (jes!), valokuvia. Sitten vielä muutama kangas. Kisuli- ja äpylikangas löytyi (jälleen) Pelastusarmeijan kirppikseltä. Hinta 5,20 ja kotona se paljastui lapsen lakanaksi, eli monta metriä ihanaa kangasta. Olisi siellä kaksi muutakin verhoa ollut, mutta joku roti. Yksi kangas/kirppari on tarpeeksi.

Jo käytössä nukkaantumaan ehtineet Baudelairet. Langan väri onnistui noiden kohdalla nappiin, ja sitä on vielä jäljellä. Ihan kuin itse värjätty lanka nukkaantuisi helpommin, sillä ihan tavis Seiskaveikkaa tuo on ja puolitoista kuukautta vasta jalassa olleet.Vielä villapaita-asiaa. Pappatakki alkaa olla kuosissa päättelyä, taskuja ja nappeja vaille. Se tuntuu isolta ja raskaalta, liian pitkältä. Yllättävästi se näyttää kuitenkin ihan hyvältä. Ihka eka tekemäni villatakki.

4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Ja ootpas tehnyt ihanan villatakin myös, itse en koskaan jaksa edes ajatella tekeväni noin isoja projekteja. Ei riitä kärsivällisyys. :)

  VastaaPoista
 2. hienohan tuo takki on!! :)

  VastaaPoista
 3. Sukkien väri on kyllä ihan täydellinen! Saat kyllä joskus selittää mulle ihan ajan kanssa ja perusteellisesti, miten lankojen värjäysprosessi toimii. Minäki haluan kokeilla ja saada tuommosia hienoja värejä!

  Ja takki on tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. kiitokset neitokaiset! :) tuo villatakki valmistui aika nopsaan, mutta oli aika tappotylsä. seuraavaan tulee jo jotakin kuviota!

  malla, tokkiisa selvitän langanvärjäystä -tuu joskus käymään ni värjätään! :)

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!