Sivut

27. lokakuuta 2011

Ensimmäinen Ravelry-postaus tehty! Tutustuin Virkatun linnun tavoin Ravelryyn parisen vuotta sitten, mutta vasta viime aikoina olen alkanut ymmärtää, miten mahtava se on. Tuo kyseinen huivi oli kertakaikkisen kiva kuvissa, neulominenkin soljui oikein nautittavasti. Vaikka kuinka pingotin ja kostutin sitä, kaulassa se roikkuu spagetin lailla. Kauniin kuvan ottaminen oli aika monesta tekijästä johtuen työn takana, mutta tadaa, valmista on.

Enää kaksi opiskeluun liittyvä asiaa, ja voin sanoa heipat opiskeluelämälle. Aika kivaa. Loppuvuosi menee rennommissa tunnelmissa, neuloen ja ommellen siinä töiden etsimisen sivussa. Piirsin eilen takkiin kaavat ja kunhan saan toiseksi viimeiset opintotuet, käyn ostamassa jotakin kivaa kangasta mikä mätsää huiviin.

11 kommenttia:

 1. Tsemppiä viimeisiin opiskeluhommiin! Huivi näyttää todella kauniilta. Jospa saisin takkiprojektistasi intoa omaankin takkiurakkaan. En tosin tiedä riittävätkö taidot vielä :)

  VastaaPoista
 2. kiitos! huivista tuli kyllä kiva, tykkään tuosta luiruudesta jatkuvasti vaan enemmän. hei alappas kuule kohtalotoveriksi takkiurakassa, ährätään yhdessä! taidot on toissijainen juttu, jos on piiiitkät hermot. kokemusta on. niin ja että tekemällä oppii. ;)

  VastaaPoista
 3. Mä en ole vieläkään oikein sisäistänyt tuota Ravelryä vaikka olenkin ollut vaikka kuinka kauan jäsenenä! Siis tykkään kyllä etsiä sieltä niitä ohjeita ja laittaa ylös niitä itselleni mutta en jotenkin tajua sitä omien projektien laittamista sinne että mikä järki siinä on :D ehkä se tästä!

  VastaaPoista
 4. upea väri huivissa! itse en osaa ommella, mutta ihailen suuresti niitä, joilla se taito on. loppuvuotesi kuulostaa huisin hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Inka, minusta on mukava katella omia käsitöitä jälkeenpäin ja löytää ohjeet. mutta minä nyt muutenkin olen tuommoinen listaaja-ihminen, että se sopii minulle.

  Homsantuu, kiitos. väri on oikein ihana, sitä pitää saada lisää. ehkäpä takki tulee tuon väriseksi? tai ehkä ei. ompelu on kyllä kivaa mutta ihan kauhean isotöistä. mukavaa vaihtelua kyllä neulomiseen. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana huivi!

  Kiva että saat ottaa vähän rennommasti loppuvuoden, oot sen kyllä ansainnut kaiken ahkeroinnin jälkeen :)

  VastaaPoista
 7. Ihku huivi ja kivan värinenkin. Huippua, takista tulee varmaan hieno! Et ookkaan sen punasen ruututakin jälkeen ommellu itelle vaatetta?
  Ja kaikki muukin kuulostaa oikeen hyvältä :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi ja ihanat rastat!

  Kiva idea tuo sinun tassutinhyväntekeväisyyskamppis!

  VastaaPoista
 9. Malla, kiitos. ja tarpeeseen se tuleekin. :)

  Missu, tattikset! toivottavasti tulee, kunhan nyt olisi rahaa kankaaseen. en ole tainnutkaan ommella itelle vaatteita sen jälkeen, ja siitä on kuitenkin jo monta vuotta aikaa, hui. no, jospa nyt sais innostuksen uudestaan syttymään! tai sitten en koska ompelukoneeseen sormellakaan kun saan taas takin valmiiksi.. :)

  Nonna, kiitos ja kiitos. tykkään kyllä itekin molemmista, toisen kohdalla aikaa kului kaksi päivää ja toisen kohdalla kaksi vuotta, että ovat silmää miellyttävässä kunnossa. se on kyllä hyvä idea, mutta nyt pitää pitää taukoa, että ehdin tehdä omiakin juttuja. :)

  VastaaPoista
 10. Ihana huivi, ja mikä väri! Tykkään:)

  VastaaPoista
 11. Ihastuttava blogi, jatkan vanhojen postauksen lukemista. Piti vaan hihkaista väliin!

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!