Sivut

28. elokuuta 2011

Huomenna alkaa oikeasti arki. Työharjoittelu, viimeinen. Jännää. Tuolla paikassa ei ole meidän alan ihmisiä ja pitää kahdeksan viikon aikana näyttää, että he tarvitsevat semmoisen. Pakkasin jo laukun ja ompelin kynäpussukan, niin kelpaa sitten olla. Oikein käyttökelpoisen ohjeen löysin Hippu-blogista.


Meillä on ovet auki kodittomille eläimille. Paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen kautta oli heti tänään tulossa pieni hätätapaus-kissanpentu, mutta kisun onneksi asiat kääntyi parhaiten päin eikä tarvinnut tulla. Olen pienestä asti haaveillut eläinten auttamisesta, ja tuntuu uskomattomalta, aikuiselta, että niin oikeasti pystyn tekemään. Niin surullista kuin se on, että apua tarvitsevia on.

5 kommenttia:

 1. Oi, onnea sijaiskotiudesta! :)
  Ihanan kynäpussin olit ommellut, taidan kans lähteä tästä kohta ompelemaan! :))

  VastaaPoista
 2. hurjasti tsemppiä huomiselle! hyvin se menee, ihan varmasti. täytyypä tässä soitella, kunhan saat harjoittelun alkuun ja kysellä kuulumisia :) kiinnostaa nimittäin hurjasti, millainen se paikka on ja miten teidän työ lähtee siellä käyntiin.

  minä toissapäivänä tajusin että nythän on jo loma loppusuoralla ja sittenhän se onkin jo harjoittelun aika. hui. joten en ole vielä kokonaan tajunnut koko asiaa, onneksi on viikko vielä aikaa sulatella ajatusta...

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana pussukka, tykkään kankaasta hirmuisesti. Minullakin olisi tarvetta jollekin tuollaiselle, muttei yhtään noin kivoja kankaita varastossa. Tokan kuvan kohdalla jokin häiritsi, kunnes tajusin, että meillähän on ihan samanlaisia mukeja. Ihan kuin olisi toisen kuvasta katsellut omaa teekuppiaan, siksi tuntui kummalta :)

  VastaaPoista
 4. muumaa, kiitos. tässä odotellaan jännityksellä, että milloin päästään tositoimiin. :) mitäs ompelit? :)

  Malla, kiitosta älyttömästi! kyllä se menee hyvin, vaikka vähän ennakkoasenteet oli tietynlaisia kun käytiin tutustumassa.. tai ettei tiedetä, mitä kaikkea me osataan. mutta mielenkiintoista ja haastavaa tulee varmasti olemaan. ja saattaapi olla, että tehdään teidän paikan kanssa yhteistyötä! siltä kuulosti ainakin. soitellaanhan vain, minuakin kiinnostaa kovasti se sinun paikka! niinpä, sinne se loma meni.

  Inari, kiitos! tuo on kyllä tosi kaunista kaungasta, mutta ei tule edukseen noin pienessä työssä. löysin kerran kirpparilta, mutta en ole raskinut käyttää mihinkään. minä taas löydän ihan mukavasti noita kankaita, mutta loppujen lopuksi en uskalla tai tiedä, mihin niitä käyttää. pitäisi vaan rohkaistua, ne ei ketään lämmitä tuolla sohvan alalaatikossa. hassu tuo mukijuttu! tiedän tunteen, joskus bongasin nimittäin oman muumimukin toisen blogista ja sekös vasta tuntui kummalliselta. :D

  VastaaPoista
 5. tsemppiä täältäkin harjotteluun, näytähhän niille että osaamista löytyy niinku sulta varmasti löytyy! :) soitellaan pian <3

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!