Sivut

1. elokuuta 2011Tein pienimmän siskon puhelimelle pussukan. En voinut olla tuntematta itseäni hiukkasen kalkkiseksi, ihan tosi, kun sain esittelyn puhelun upeista ominaisuuksista.. Voitteko kuvitella, puhelimella voi lukea viivakoodin ja sitten sen perusteella googlettaa sen hinnan. Muun muassa.

Pussukan ötökkä on kirpparilta löydetystä Ikean verhokankaasta, jossa on muitakin hauskoja ötököitä. Niitä olen käyttänyt ainakin jo tässä ja tässä. :) Sisäpuolella on myös vaaleanpunaista lakanakangasta, kankaiden välissä kaksinkertainen fleece. Reunoissa on samasta kankaasta leikattu ja silitetty "kaitanauha", jonka ompelin toiselta puolelta käsin kiinni kuten kuvasta näkyy. Sisko oli oikein kohtelias ja sanoi, ettei ollut edes huomannut noita harakanvarpaita.

3 kommenttia:

 1. Voi mieletöntä, aina vain toistaan kivempia ideoita täällä! Harkinnassa on jo pipo, kiipeilypyy ja tästäkin sain jo ideanpoikasta.. :) Kiitän hienosta blogista, tätä on ilo seurailla!

  VastaaPoista
 2. hei, sinähän mainitsit jossain välin oulun matkahuollon yhteydessä olevan jonkin pienen kirpparin. tiedätkö yhtään esim. huomisen aukioloa? :)

  VastaaPoista
 3. Hoppatossu, ompas kiva kuulla! :)

  Anonyymi, siellä on se Pelastusarmeijan kirppis! en kyllä muista aukioloaikoja, enkä netistäkään äkkiseltään löytänyt. toivottavasti on auki, kun käyt ripaa kokeilemassa. :) kerro jos löysit jotain kivaa, siellä on ainakin semmoinen retro-osasto!

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!