Sivut

6. elokuuta 2011

Virkkauksen innossa värkkäsin myös kynsikkäät. Ohje on mukailtu Kotivinkin 101 ideaa -lehdestä, kevään 2011 numerosta. Vaalea lanka on nokkosella värjättyä, punertava myös omia värjäyksiä.

Kirjoitin aiemmin eläinten suojelusta ja jämälangoista. Yhtälön tuloksena virkkaan tämmöisiä kynsikkäitä jämälangoista, 7 veljeksestä. Kynsikkäät on mukavat vaikka lenkkeillessä koiran kanssa (makupalat helppo kaivaa taskusta, kun on sormet paljaana), valokuvatessa ja sitä rataa. :)Hinta on 15 euroa ja tuotto menee Pelastetaan Koirat ry:lle, kodittomien koirien ja kissojen avuksi. Mutta palailen asiaan myöhemmin, kunhan kynsikkäitä on enemmän valmiina. :)

7 kommenttia:

 1. Heikku, jos sattuu olemaan jotain tummia jämälankoja, haluaisin ostaa heti yhdet tuollaiset, minulla särkee ranteet jatkuvasti ja kaipaisin lämmikettä, ihana idea. :) sarppus@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Ihanat ja täällä olen myös valmiina tukemaan loistavaa ideaa! :)

  VastaaPoista
 3. Sarppu & Tuulia, ompa ihana kuulla! <3 Jos on väritoiveita, niin nurinpain@gmail.com voipi ilmoitella. :) samalla voi laittaa oman kämmenen ympärysmitan peukalon hangasta, eli peukun ja etsormen väliltä mitattuna.

  VastaaPoista
 4. Lähettelen viikonloppuna postia, miten tämä elämä onkin näin kiireistä, kun viimeisiä lomapäiviä ollut ja tänään jo töissä...

  VastaaPoista
 5. Mäkin haluan tuollaiset, varaudu siihen! Laitan sähköpostia myöhemmin :)

  VastaaPoista
 6. Sarppu, tsemppiä lomalta töihin palaamiseen. lehtien mukaan se ei ole helppoa. odottelen postia. :)

  Anna, voi ihana! laittelen blogiinkin lisää kuvia ja tietoa, kunhan ehdin tehdä noita vielä jokusen parin. toiveita toki saa esittää! :)

  VastaaPoista
 7. Kaikista mieluisimmat olisi oikein ohutraitaiset, syksyn väreillä :)

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!