Sivut

28. elokuuta 2011

Tassuttimia


Virkkaan ja myyn vikkaamiani Tassuttimia, joiden tuotto menee taatusti hyvään tarkoitukseen. 12 euroa jokaisista myydyistä Tassuttimista lahjoitetaan Pelastetaan Koirat ry:lle. Yhdistys toimii hylättyjen ja kodittomien eläimien hyväksi sekä Suomessa että ulkomailla. Tällä hetkellä hätä on suuri esimerkiksi Giurgiun tarhalla Romaniassa.


Tassutinparin hinta on 15 euroa,
josta 12 euroa lahjoitetaan lämmittämään karvaisten kavereiden tassuja


Tassuttimet toimii näin: 


Ovat siis kynsikkäät, joitten avulla sormet pysyy lämpiminä ja kuitenkin toimintakykyisinä. Hirmuisen kätevää esimerkiksi valokuvatessa pihalla tai vaikka koiraa palkatessa lenkillä -ei enää kuolaisia sormikkaita! ;)

Vapaana on tällä hetkellä nämä kaksi paria:
Mahtuvat käteen, jonka ympärysmitta peukalonhangasta on 18-20 cm, eli semmoinen suunnilleen keskimääräisen kokoinen kätönen.


Jos tahdot ostaa jommat kummat Tassuttimista, lähetä sähköpostilla osoitetietosi nurinpain@gmail.com !


Myytyjä:


Hyvän asian puolesta. <3

6 kommenttia:

 1. oi miten nättejä :) hieno idea kun tuottokin menee vielä hyväntekeväisyyteen.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Ikävä kyllä mun suosikit on jo tuolla myytyjen puolella. Tykkään kauheasti ruskea-oranssi-keltaisista, sateenkaarenvärisistä ja ruskea-vihreistä, jotkut niistä olisin itsekin voinut ottaa. Ja mun mies kutsuu tuollaisia lämmittimiä kans aina tassuttimiksi :D

  Mun mielestä on ihanaa, että jaksat tehdä hyväntekeväisyyttä itsellesi tärkeän asian puolesta. Itsekin usein toivoisi voivansa tehdä jotain vastaavaa, mutta energia ei vaan riitä. Tämän jälkeen tuli taas innostunut olo, että jos sittenkin itsekin! Neuloisi vaikka sukat johonkin keräykseen jos ei muuta.

  VastaaPoista
 3. Inka, kiitos. :)

  Inari, kiitosta taas! noitahan kyllä voi koukutella lisää, vaikka ovatkin jo myytyjä. ;) tosin menis parin viikon päähän ainaki, kun noita on jonkun verran jonossa. hyväntekeväisyyden tekemisestä tulee ihan aidosti hyvä mieli, jotenkin sitä tuommoisilla asioilla rakentaa omaa minäkuvaansakin, että millainen olen, mitä haluan olla ja tehdä. neulohan vaan vaikka sukat! eihän sitä tarvi muuttua sukkatehtaaksi, yksikin pieni teko on eteenpäin. :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniita! En malta odottaa päivää, kun omani löytyy postilaatikosta :)

  VastaaPoista
 5. oi, ihanat noi kelta-oranssi mustat! onkohan mahdollisuutta vielä saada näitä tällaisissa "syys" väreissä ja aika pienelle naisen kädelle! :) ihana hyväntekeväisyys idea!

  -Mirva (stillborn89@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Siis just tämmöiset mää tarvisin!! Ei harmaat ois vielä myynnissä? :)

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!