Sivut

1. marraskuuta 2011
Aamut on pimeitä ja rauhallisia. Onnistuin työharjoittelun aikana hankkimaan ilmeisesti kahviriippuvuuden, sillä pää on aivan jumissa aamuisin, eikä siihen jomotukseen auta kaakao.

Marraskuu. Opettelen tekemään asioita heti enkä viikon vatvottuani. Se koskee niin lattialla lojuvia tavaroita, kuin pankkitunnarilistan hommaamista kadonneen tilalle. Olen listaihminen, ehdottomasti. Tekemättömät asiat on jo puoliksi hoidettu, kun ne on listattuna. Yritän opetella myös rahan käyttöä, elän jatkuvasti yli oman kukkaroni, vaikken mitään ihmeempiä ostakaan ja olen aika nuuka. Ainakin marraskuun aion pitää tiukasti kirjaa menoista ja tuloista.

Peikkopoika sai synttärilahjaksi huopalapaset. Pitäisi tehdä itsellekin ennen pakkasia. Josta tuli mieleen, että lokakuun lehdessä luki surullisimman aikamuodon olevan "Olisi pitänyt". Näillä mietteillä korkkaan marraskuun.

4 kommenttia:

 1. Toka kuva on hieno, jotenkin kovin marraskuumainen.

  Minä tykkään myös listoista, koti on aina täynnä lappusia joissa on jos jonkinlaisia listoja tehtävistä asioista ynnä muista. Lieköhän meijän ammattikunnan erityispiirre, tiedän nimittäin monta muutakin meijän alan ihmistä jotka mielellään väkertävät listoja.

  Minäkin voisin taas yrittää siihen, että tekisi ne asiat heti eikä monen päivän vatvomisen jälkeen... Välillä olin jo parempi siinä, mutta nyt on taas päässyt lipsumaan sinne aikomisen puolelle. Viime päivät olen aikonut siivota ja järjestää kodin taas siistiksi, mutta kun se on vaan jäänyt sinne aikomisen asteelle... Sen voi arvata, miltä täällä nyt näyttää :)

  VastaaPoista
 2. kiitosta Malla. :) ihana kun jaksat joka postausta kommentoida, tulee hyvälle mielelle. ehkä listaus on meidän helmasynti ja -hyve. ajattelin askarrella jotakin nättejä muistilappuja, että saa tehtyä nätimpiä listoja. revityt vihkonsivut tai kirjekuorien kääntöpuolet ei oo niin nättejä. minäkin välillä onnistun heti tekemään asiat (esim. tänään olen ollut oikein mallikas), mutta toivoisin itseltäni armeliaisuutta niihin päiviin kun asiat venyy.

  VastaaPoista
 3. En tiedä, kuulunko teidän ammattikuntaanne, mutta listaihmiseksi kyllä ilmoittaudun. Listat helpottavat elämää ja tosiaan tuntuu, että hommat on melkein tehty, kun ne on kirjoitettu paperille. Samalla oman muistamisen vastuu pienenee edes hiukan.

  VastaaPoista
 4. ai, miten ihanat kuvat! tuon aikamuotoasian kirjoitin muistikirjaani, on niin totta. edelliseen postaukseen piti kommentoida myös, että onpa vallan upeat sukat! ihan varmasti menee testaukseen tuo ohjeesi. tällä hetkellä puikoillani on nutkin-sukat, jotka muistuttavat sinun malliasi ja ovat mukavat neuloa. kun vain valmistuisivat... iloista viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!