Sivut

20. kesäkuuta 2013

Lisää villiksiä

Hiljennän ainakin viikon ajan tahtia ja olen saikulle, ettei vauva vielä saapuisi mahan tälle puolen. Mökkijuhannus vaihtui vähän erilaiseksi, mutta äiskän sohvan nurkassa voi onneksi neuloa, eikä nyt ihan vuodelepoon kuitenkaan määrätty.

Malli: Fern & Faerie
Koko: nb
Lanka: Raidalliset Novitan Huopasta, valkoiset Pirtin kehräämön hahtuvaa. 
Puikot: 4,5-5,5.
Fiilis: Malli on kiva. Huopanen vaikuttaa melko letkeältä langalta, toivottavasti on myös pitävä lanoliinittamisen jälkeen.


Malli: Villapöpät pitkälahkeisena
Koko: nb
Lanka: Pirtin kehräämön hahtuvaa kaksinkertaisena
Puikot: 4,5 ja 5,0.
Fiilis: Ihanat!


Malli: Oma sovellus 
Koko: ihan pieni
Lanka: Dropsin Eskimo, molempia yksi kerä
Puikot: 5,0 ja 5,5
Fiilis: Paksut ja hyvän malliset tuli. Vihreästä jämästä tuli vielä kiva imu. :)

Innolla ja jännityksellä odotan, mitkä toimii parhaiten. Paras yhdistelmä olisi ehkä hahtuvasta tehty F&F, jossa vyötärö olisi hiukkasen kapeampi. Eli eikun soveltamaan. ;) Harmi, ettei Novitan Puroa enää löydy kaupoista. Ryökäleet ovat menneet lopettamaan sen. Siitä olisi saanut kaiketi pehmeitä ja nättejä villiksiä.

2 kommenttia:

  1. Nuo raitapöksyt on mun suosikit, vaikka kauniita ovat muutkin! Tuo F&F onkin mulle uusi malli, täytyypä testata. Vanhoista pöksyistä kokemuksia: Puro oli tosiaan ihan pätevä villislanka lanoliinitettuna, mukavan pehmeä myös, mutta se kyllä nyppyntyykin pehmeytensä takia. Huopanen on pikkuisen karhea eikä se pehmene hirveästi lanoliinittamallakaan, mutta pito on kai ihan ok.

    VastaaPoista
  2. Voi että! Oon vähän kateellinen tuosta energiastasi :) Minulla olisi vaikka mitä mielessä, mutta toteutus ei nyt lähde käyntiin. Sain kuitenkin tänään pari suoraa pätkää ommeltua ja tehtyä vaunuhin sopivan lakanan.

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!