Sivut

29. tammikuuta 2014

Pikapöksyt

Luovuin aamukahvikupposesta, luulin sen jyskyttävän päätä näin paljon. Mutta lentsuhan se iski. Ei ihme, että on jurppinut ja väsyttänyt. Hieman jo huolestuin, kun ompelupöydällä odottanut läjä puolivalmiita vaatteita ei ole huhuillut ompelemaankaan, vaan kiltisti olen painunut unille aikaisin.

Ompelin pikaisesti Vilpurin millin mittaisten päiväunien aikana resorit näihin simppeliäkin simppelimpiin pöksyihin. Ihan varmasti flunssan oireet helpotti hetkeksi, minä vannon sen, kun sain jotakin pientä valmiiksi.


Kaava on Summer Sea (OB 3/13), mutta tein pidemmät lahkeet. Kokona 68, mutta taitavat mennä pidempäänkin. Seuraavat housut teen haarakappaleella ja katson, josko ne istuisivat paremmin. Kestovaipan takia housut vetäytyy haaruksista ikävästi.

Kangas on Verson pudodista taas. Ehkä pitäisi muuttaa taktiikkaa kankaiden oston suhteen. Että kaikkia ihania kankaita ei kannata ostaa metriä, vaan juuri sen verran kun tarvii. Koska noita uusia ihanuuksia löytyy vähän väliä eri kaupoista, ja mullahan loppuu rahat ja kangashyllystä tila tällä vauhdilla!

1 kommentti:

Kiitos sanoistasi!