Sivut

16. huhtikuuta 2014

Tasku autoon


Pitkillä matkoilla meidän auton takapenkillä seilaa leluja, harsoja, maissinaksurasioita, aurinkolasit ja sen sellaista pientä välttämätöntä ajonautinnon takaamiseksi. Vaan eipä seilaa enää. Ompelin suuren taskun ihan tätä varten. Kankaan ylälaidassa on narut kiinnitystä varten ja taskussa pienet palat tarranauhaa, jotta pysyy kiinni. Taskun nurjalla puolella on Ikean puuvillaa.Kukkakangas on kirppislöytö. Aivan ihanat kuvatilkut on Onni ja Ilona tsi-katselukangasta. Osallistuin ensimmäistä kertaa Facebookin ompeluryhmässä järjestettyyn kampanjaan, jonka kautta tätä kangasta tilasin. Facebookista voi käydä ihastelemassa, mitä muuta vekkulia tästä kankaasta on ommeltu! :)

6 kommenttia:

 1. Oo! Hieno! Mulla on ollut vastaava suunnitteilla jo kauan. Kun autossa matkaa isompikin lapsi, taskuun tarvitaan paikat myös piirustusvälineille, Aku Ankoille ja ehkä läpinäkyvät taskut cd:itä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulisi käyttöön teilläkin! Suunnittelin alunperin tekeväni tuon PULista, jotta se toimisi samalla kurasuojana. Hurja (ja ihana) ajatella, että meidänkin lapsi joskus tulevaisuudessa lukee ehkä Akkaria takapenkillä. Se tuntuu vielä niin pieneltä, niin en osaa ajatella että siitäkin kasvaa ihan oikea lapsi, joka oppii lukemaan ja piirtämään. :)

   Poista
 2. Kiitos ideasta! Tuollainen pitää varmaan ommella, saisi ainakin mieleisen. :-) Peilikin olisi hyvä, että näkisi yksin ajaessaan, että mitä se tyyppi siellä takana touhuaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin yhdellä kaverilla sellaisen kuperan peilin, joka oli ikään kuin aurinko. Tosi kätevältä vaikutti! Onneksi ei tarvi juuri yksin ajella, vaan saan olla takapenkillä viihdyttäjänä. ;)

   Poista
 3. Voi vimpeli että on hieno! Tuo kangas on aivan ihanaa ja mahtavat värit! Käyppä kuule kurkkaamassa blogistani vähän haastetta (http://puikkohukassa.blogspot.fi/2014/04/arkikuvahaaste-35.html). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kangas on tosiaan ihanaa, vaikka aika arvokasta normaalihinnalla. :/ Ja kiitokset haasteesta. :)

   Poista

Kiitos sanoistasi!