Sivut

8. heinäkuuta 2011

Arpomista!

Sadannen blogitekstin kunniaksi on ollut ajatuksissa piristää jonkun ihanaisen ihmisen päivää pussukalla. Kaiken muun värkkäämisen keskellä en ole malttanut ommella sitä, enkä ole muutakaan sitten voinut päivittää tänne, sadas posatushan kuluisi sitten ihan hukkaan! Höpsöä, mutta opettelen tekemään ei-kiireelliset asiat silloin, kun ehdin. Stressaamatta.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postauksen, että minkälaiset villasukat on sinun mielestä kaikkein kauneimmat! Arvonta suoritetaan virallistakin virallisemmin maanantaina 18.7. Pussukka on tehty kierrätyskankaista. Kooltaan se on noin 17 x 19 cm. Arpaonnea! :)




Villasukkien värejä kysyn siksi, että minulla on suunnitteilla pieni projekti. Siihen liittyy jämälangat, villasukat ja eläintensuojelu. :)

PS. Koska yksinkertainen on kaunista, blogin nimi lyhenee. Hetkittäin maailma on nurinpäin kulkee tästä eteenpäin simppelisti nimellä nurinpäin.

28 kommenttia:

  1. Minä tykkään raidallisista villasukista, joissa on mahdollisimman paljon värejä. Oikein sellaiset retrot ja ihanan kotoisat, ahh!

    VastaaPoista
  2. Pidän myöskin raidallisista villasukista:) Onpas ihana pussukka. aa.kallio(a)luukku.com

    VastaaPoista
  3. Hmmm, kaikenlaiset villasukat ovat hyvin kauniita. Mutta kyllä ehkä raidalliset ovat kaikista kauneimpia. Paljon kapeita raitoja sointuvissa sävyissä.

    VastaaPoista
  4. Ihana pussukka! Mieleeni ovat pitkät villasukat, joissa muutamaa väriä. Varressa voisi olla jokunen raita, muuten vaikka yksivärinen, sillä pidän villasukkia mieluusti maihareiden kanssa.

    VastaaPoista
  5. mieluisimmat on ehkä joko lyhyet ohut tummat villasukat, jotka mahtuu kenkiin tai sitten pitkävartiset paksut "pitsisukat", jotka jalassa kannattaa vaan istua sohvalla.

    -maria

    VastaaPoista
  6. Kauniin pussukan teit kyllä! Minusta kauneimmat villasukat on ehkä kolmea eri väriä ja kuviona kapeita raitoja ja kirjoneuletta. Toisaalta myös yksiväriset pitsineulesukat on kauniita.

    Tein kerran yhdet sukat vihreäsävyiseistä jämälangoista, ja niistä piti tulla vain hätävarasukat tuolle Toiselle, mutta niistä tulikin omasta mielestäni kivoimmat mitä olen koskaan tehnyt, vahingossa. :) Joten jämälankasukat kunniaan!

    VastaaPoista
  7. Mulla on myös heikko kohta nuo raidalliset sukat, ja eritoten vähän vinksalleen menevät väriyhdistelmät, eli mun unelmasukista on se perinteinen harmonia kaukana :) Eli suosin muutenkin lempivärejäni oranssia, vihreää, okrankeltaista, petroolia, tummaa liilaa jne. Vastaväreillä saa hauskoja sukkaraitoja!

    ps. Ihana pussukka, hankin juuri pitkästä aikaa uuden rahapussukan mutta tuohon laittaisin huulirasvan ja hiusnipsuja <3

    VastaaPoista
  8. Tykkään kauheasti villasukista, erityisesti sellaisista joissa on jokin juju, oli se sitten palmikko tai hauska raita tms. Värillä ei niin kauheasti ole väliä. Ihanan kesäinen on pussukka. Onnea blogin uudelle nimelle ja sadannelle postaukselle! Itsellänikin tuo raja pikkuhiljaa lähestyy, ehkä loppukesästä sitten keksin vuorostani jotain...

    VastaaPoista
  9. Kaikki mummon tekemät villasukat on nättejä, etenkin yhdet joissa on harmaata, lilaa, mustaa ja valkoista sellaisina pystyraitoina.

    VastaaPoista
  10. Hih, naurattaa tuo nimenvaihto, tosi se tietysti on että yksinkertainen on kaunista :). Alkueräinen nimi varmasti säilyy silti muistissamme, se on nimittäin hauska. Villasukista on kyllä hiukan vaikea sanoa, kun rakastan niitä ääripäitä joko ne harmaat hiukan isot oikein pitkävartiset lökösukat tai sitten ne kauniisti valkoisella langalla kudotut pitsisukst, joissa lyhempi varsi ja jotka ovat juuri sopivat.

    VastaaPoista
  11. Kylläpä vaikean kysymyksen teit! Villasukat on aina ihania. Talvella pitää olla paksut ja kirjavat, joko kirjoneuletta tai raitaa. Lämpimämmillä keleillä vaikkapa pirtsakat vihreät pitsisukat (sellaisia olen kutonut tämän kesän pitkään ja hartaasti, ehkä ne joskus vielä valmistuvat). Tykkään pitkistä varsista.

    VastaaPoista
  12. Minusta oikein raitaiset räsymattosukat olisivat hauskat!

    VastaaPoista
  13. Minustakin raitaiset sointuvat villasukat on ihanimpia ja mieluiten oooikein pitkävartiset :)

    VastaaPoista
  14. Kaunis, kaunis, kaunis pussukka!!

    Minä tykkään villasukissa vähän ääripäistä: Joko mahdollisimman tavallisen harmaat jollain simppelin kauniilla palmikkokuviolla, tai sitten todella kirjavat erivärisillä ja -paksuisisilla langoilla raidotettuna.

    VastaaPoista
  15. uus blogin nimi on tosi toimiva ja ytimekäs!
    semmoset sukat olis ihanat joissa olis kaikkia värejä mitä vaan löytyy ja erikokosia raitoja. ja pitkät varret.

    VastaaPoista
  16. Kauneimmat villasukat... Hmm, taidan minäkin kääntyä raidallisten puoleen :) Juuri tällä hetkellä kauneimmat olisivat varmaankin sellaiset raitasukat, joissa olisi montaa eri vihreän sävyä. Kesällä pitää vihreää olla :)

    VastaaPoista
  17. Raidalliset joissakin ihanissa väreissä tai sitten kirjoneulesukat (myöskin ihanissa väreissä :D).
    p.s. on sulla ihana blogi! :)

    VastaaPoista
  18. Raidalliset! Ja juuri nyt jos saisin sanoa, niin ne olisi lyhyehkö vartiset, ohkaiset, musta-valko tasaraidalliset. :-)

    VastaaPoista
  19. vihreän eri sävyistä neulotut raitasukat tai piiitkät ylipolvensukat kivalla kuviolla ;)

    VastaaPoista
  20. Raidalliset sukat on kivoja aina! Mutta kirjoneulotut myös. Ja palmikkosukat. En osaa siis päättää. Mutta ehkä raidalliset vie voiton kuitenkin!

    VastaaPoista
  21. Tavalliset harmaat ja niihin raidalliset varret! : ) Ei likaannukkaan niin rumasti pohjista, kuin jotkut vaaleammat yksilöt.

    VastaaPoista
  22. Monenlaiset sukat ovat kivoja kyllä. Omat lempparit ovat sellaiset raidalliset, joissa väri vaihtuu joka kerroksella, eri värejä kaiken kaikkiaan taitaa olla neljä, ei sen enempää.

    VastaaPoista
  23. mistään villasukista en tykkää niin paljon, ku eripari sukista, joissa on montaa eri väriä raitoina :)

    VastaaPoista
  24. Parhaimmat sukat syntyi itse luonnon väreillä värjätyistä sukista, jotka istuivat prikulleen omiin jalkoihin. Niistä tuli mieleen ruska ja lappi. Niistä löytyy raitoja, kuvioita ja värejä joka lähtöön. (ja ne on kauhea homma päätellä) Ne ovat pitkät ja sopivat hyvin talvikenkien sisään. Semmoiset ihanat :)

    VastaaPoista
  25. Pinkit villasukat violeteilla raidoilla on ihanat :) Myös ruskeat ovat kivan neutraalit ja niitä kelpaa käyttää yleisilläkin paikoilla =D
    Jännää kuulla miten se liittyy eläintensuojeluun? :) Ihana pussukka!

    jenn12aa@luukku.com

    VastaaPoista
  26. violetin ja punaisen sävyiset sukat on nam :)!

    VastaaPoista
  27. Voiton toivossa osallistun. :D

    Mä ajattelen tätä villasukka-asiaa käytännön kannalta. Parhaat on tarpeeksi jämäkästä langasta neulotut, joista ei heti kantapää paista läpi. Lisäksi mallin/käsialan pitää olla sen verran tiukka, ettei sukat luista jalasta pois (mutta mahtuvat kuitenkin jalkaan eivätkä purista :D). Ihan semmonen perussukka on usein käytössä paras.

    Tykkään kyllä kaikista "hienostelusukistakin", joissa on pitsiä, ehkä korkea varsi ja vaikka satiininauhaa koristeena.

    VastaaPoista
  28. Parhaat villasukat ovat lämmöllä neulotut :)

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!