Sivut

30. joulukuuta 2013

Kotona

Rähjäännyttiin viikko reissussa. Kotimatka oli pelottava hurjassa kelissä, mutta niin vaan kotia päästiin turvallisesti, kun maltettiin nätisti ajella. Reissusta tullessa nakkaan pyykit aina ihan ensimmäisenä koneeseen. Siitä tietää, että on kotona. (Vaipoistakin on varmasti kiva päästä keittopesuun piitkän reissun jälkeen ja peseytyä reissupölyistä. Pikku vaippaliinit, tykkään teistä!)


Nyt olisi aikaa ommella, mutta ollaan vain vötkistelty. Olen tuumaillut, mitä noista kankaista tekisi. Muutakin kuin hypistelisi haltoissaan.


(Joku muukin on näköjään pyörinyt noissa kankaissa, kun on täynnä noita joustiksen leikkauspöpöjä.. pöhkö koira.)

2 kommenttia:

 1. Ihana kangaskasa! Tuota apilaa olen minäkin kuolannut, mutta toistaiseksi saanut pidettyä itseni ruodussa. Onko muuten ohutta vai paksumpaa froteeta? Ja vielä pienen vinkin annan, että vaikka vaipat ovatkin ihanan näköisiä kuivuessaan noin päin, niin jos käännät sisäpuolen ylöspäin, kuivuvat vielä nopeammin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olisin halunnut sitä rehellisen sinipohjaista apilaa, muttei ollut. Tuo on saman vahvuista kuin vaikka se valkosruskea Sydämellinen. Eli onko se ohuempaa sitten? Olen muuallakin törmännyt tuohon "ohuempaa vaiko paksumpaa joustofroteeta?", mutta en älyä sitä -tai sitten mulla vaan nuo kaikki on sattuneet olemaan sitä toista. Mutta muistelen että kirjoitit joskus siitä Sydämellisestä, joten samanlaista tuo on näppituntumalta.

   Kuivasin vaipat aluksi sisäpuoli ylöspäin, mutta testasin kerran, että melkein yhtä nopeaa kuivuvat nuo coolmaxilla vuoritetut, olivat kummin päin vaan. Joka tapauksessa ovat aina ennen harsoja kuivat, joten siksi noin päin. ;) Ja noin ne on kivemmat ja helpompi nostella suoraan tuosta läjään ja vaippakoriin. Mielelläni kyllä otan kestoiluvinkkejä vastaan, kun ei aina kaikkea tuo itse ajatelleeksi.

   Poista

Kiitos sanoistasi!