Sivut

19. joulukuuta 2013

Riemukukkamekko


Tyhjentelin kameran ja löysin sieltä tämän! Ompelin tämän mekkoloisen Vilpurin nimijuhliin lokakuussa. Tämäkin on joustofroteeta (mun uusi lempparimatsku). Onion-kaavalla, imetysluukulla. Tästä tuli vähän liian napakka kotonahengailuun, kun laitoin resorin lisäksi leveää framilonia tuohon luukun alalaitaan. Ajattelin ensin ommella noin miljoona kivaa imetysmekkoa, mutta onhan noita jo muutama ja se riittää. Ihan perusonionit, niinkuin se eilinen punainen kolttu, on mukavemman tuntoisia päällä. Ja voihan sinne alle laittaa vaikka topin, jos pitää jossakin ihmisten ilmoilla helmoja nostella ja imettää.

12 kommenttia:

 1. Kuin kaksi marjaa,
  kiva kun piristit harmaata päivää kuvalla - ootte niin söpöjä.

  VastaaPoista
 2. On kyllä söpö poika, niin komea tukkakin hänellä :) Hieno kravatti ja mekko myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tukka on kyllä ihana. Alkaa jo kutitella korvia ja silmiä, sitähän pitää kohta vähän jo nipsaista!

   Poista
 3. ihana nähdä teistä kuvia <3 ihanat vilpurin vaatteet!

  VastaaPoista
 4. Voi kun on söpö kuva! Kunnon herrasmies. :)

  Itse olen myös monesti miettinyt, millaisia kuvia laitan blogiini. Olen ehkä vähän vanhanaikainen, mutten halua (ainakaan vielä) julkaista Jäbästä kuvia. Kuitenkin se on ihanaa katsoa toisten lapsista kuvia, varsinkin noin onnistuneita. Tämä on niin hankala aihe itselleni, joten oli mukava lukea, että joku muukin miettii näitä asioita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasapainoilen saman asian kanssa. Mikäs oikeus minulla on laitella kuvia ihmisestä, joka ei osaa vielä kertoa, tahtooko kuviaan kaiken kansan nähtäväksi vai ei. Miltäs pojasta tuntuu kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä, jos on mennen, tullen ja palatessa satoja kuvia netissä lapsiajoista? Minkälainen maailma edes on silloin? Toisaalta, ei kai muutama kuva ole pahaksi...? Pohdinta siis jatkuu! Mutta reilukerho siinä mielessä, että näytän omankin naaman, jos näytän vauvan. Meillä erityisesti mies on herätellyt minua tähän ajatukseen kuvien laittamisesta nettiin.

   Poista

Kiitos sanoistasi!