Sivut

27. maaliskuuta 2014

Neuleterapiaa

Olipa ihana neuloa pitkästä aikaa! Oikein old-schoolisti pesiydyin pariksi tunniksi sohvannurkkaan telkkaria katsomaan ja annoin puikkojen vipattaa. Yritän neuloa noita lankalaatikoita tyhjemmäksi, mutta tällä vauhdilla taitaa lankavarastot riittää loppuiäksi...


Viltsu sai pipon Dropsin Nepalista. Sävy on juuri täydellisen vihreä, herkullisen sammaleen värinen. Silmukoita oli 24. Aika oivan laskukaavan tätä pipoa varten löysin Punomon sivuilta. Rakastan matematiikkaa, ja tuossa myssyn ohjeessa oli juuri sopivasta haastetta nukkumaanmenoa venyttäneelle äitiraasulle. Rakastan ihan oikeasti muuten matikkaa. Lukiossa luin matikan pitkän kaavan mukaan ja jätin matikan tehtävät aina viimeiseksi, jotta sain vaikka koko illan painiskella yhtälöiden (ja öööh, mitäs niitä nyt oli...) kimpussa.

3 kommenttia:

 1. Ihana myssy ja nöpönenä! Tämän myssyn malli on kyllä loistava, koska pyssyy hyvin päässä, ei mene silmille ja lämmittää myös otsaa. :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin juuri se oikea vihreä!

  Luin edellisen postauksen, pakko kertoa että esikoinen pienenä juuttui useasti bumboon jaloistaan kiinni, jos oli laitettu siihen pelkässä bodyssa tai lyhyissä housuissa :D Piti muistaa aina olla ohuen housut reisien peittona kitkaa vähentämässä, jotta lapsiparka saatiin vielä irtikin siitä tuolista!

  VastaaPoista
 3. Vihreä on juurikin se oikean sävyinen :) Ja pikkujeet myös matematiikalle, t. luokanope/matikanope :D

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!