Sivut

27. maaliskuuta 2014

TumpputehdasTilkkulootasta saumurin paininjalan alle ja sieltä kirppispöytään. 25 paria tumppuja trikoosta ja joustofroteesta, vuori trikoota ja varressa resori. Tulee ihan karkkipussi mieleen! Olen ollut herkkulakossa jo yli kuukauden, joten pitää herkutella väreillä kun tyhjänpäiväinen herkkujen märsyäminen on pannassa.


Jännittää ihan käydä huomenna järjestelemässä kirppispöytää, että onko mitään mennyt kaupaksi. Vaikka ostan melkein kaiken kierrätettynä ja käytettynä, olen vasta nyt ensimmäistä kertaa itse vuokrannut pöydän. Jos jään voitolle, ostan kirppisrahoilla KAMin neppipihdit, neppejä ja kestovaippakangasta. Tumpputehdas muuttuu sitten vaippatehtaaksi, koska nykyiset kestovaipat on tarrallisia ja Vilpuri saa ne auki. Muutenkin tahdon kokeilla vähän kapoisempaa mallia kovasti jo konttaamista harjoittelevalle lapselle.

9 kommenttia:

 1. Apua ihania! Paljonko pidät hintaa ja postitteletko? :) Vai menikö kaikki kirppikselle myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haen loput tumput tänään. Voin laittaa kuvan sinulle, jos jotkut kelpuutat. Sopiiko 6e sisältäen postikulut? :)

   Poista
 2. Jos jää tumppuja yli, niin ainakin KYS otti joskus lahjoituksia vastaan vauvateholle ja lastenosastolle. Omia lapsia kun sielä on pukeut sairaalan vaatteisiin, niin on ihana kun teki varastosta löytöjä ja sai vauvalle päälle jotain muuta kun niitä tavanomaisia sairaalavaatteita :) Ja on muuten herkullinen tumppurivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Voisihan noita vaikka oman aluen sairaalalle tarjotella. Nuo taitaa kyllä vastasyntyneillä mennä kyynärtaipeen yli, mutta haitanneeko tuo. :) Me saatiin neulottu pipo vauvalle mukaan sairaalasta, se oli aika ihana ajatus.

   Poista
 3. Herkullisia! Nam! Myöskin tosi hyvän värinen tuo pipo viime päivityksessä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi!